20% Diskaun Web Hosting Untuk Pembaca Pengendali Blog

Pengendali Blog kini dihostkan di Elfbytes Web Hosting, sebuah perkhidmatan hosting dan domain di bawah naungan, CypherFS Network (002011658-H).

Dengan komitmen sebanyak RM100 setahun, anda akan memperolehi sebuah pakej hosting yang mempunyai:

  • 1GB Space
  • 20GB Bandwidth
  • 5 Addon domains
  • Unlimited Parked domains
  • Unlimited FTP accounts
  • Unlimited MySQL databases
  • Unlimited Email accounts
  • dan banyak lagi

Pakej hosting yang disediakan oleh Elfbytes adalah sesuai untuk mereka-mereka yang ingin mempunyai blog di hosting sendiri. Bukan itu sahaja, anda juga boleh hostkan sebanyak 5 domain name dalam satu hosting yang sama. Ini bermaksud, anda dapat hostkan sebanyak 5 buah blog yang lain dalam satu hosting dengan hanya membayar RM100 setahun.

PB20OFF

Dan sebagai tanda penghargaan kepada pembaca-pembaca laman Pengendali Blog, Elfbytes berbesar hati untuk memberikan diskaun sebanyak 20% bagi setiap tempahan hosting baru apabila anda menggunakan coupon code di atas. Diskaun ini hanya sah dalam bil pertama semasa tempahan dibuat.

Sekiranya anda ingin mempunyai hosting sendiri dan berkeinginan untuk hostkan blog anda daripada Blogspot ke self-hosted WordPress, anda boleh menggunakan perkhidmatan daripada Elfbytes. Dan untuk maklumat lanjut, anda boleh lawati laman web mereka di http://www.elfbytes.com/. :)

Comments

  1. mahal der..syokhost murah sket kot

    • Betul.. Ada je hosting provider yang jual dengan harga yang murah. Tapi kalau ada space yang banyak, bandwidth yang banyak tapi just boleh host 1 atau 2 blog pun, tak berbaloi jugak bro. Ibarat macam kita ada rumah yang besar, tapi duduk sorang2. :)

  2. Jai setakat ni guna serverfreak.. Tuk yang akan datang, nak jugak berubah angin..he3

    • Ada juga blog2 saya yang dihostkan dekat ServerFreak. Dan ada sesetengah blog yang saya hostkan dekat Elfbytes ini. :)

Speak Your Mind

*