Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start blogging!

Selamat datang ke laman web Pengendali Blog. Sebuah blog yang akan membincangkan serta berkongsi tips-tips menarik yang khusus untuk mereka-mereka yang ingin menjadi atau sudah menjadi seorang pengendali blog (blogger).

Nama saya Fauzi Mohd Darus. Saya sudah berkecimpung dalam dunia blog seawal tahun 2005. Saya bukannya seorang yang hebat ataupun dikatakan sebagai otai dalam dunia blog tetapi sedikit sebanyak saya ada beberapa pengalaman serta tips-tips berguna bagi mereka-mereka yang ingin berkecimpung dalam dunia blog.

Di dalam laman Pengendali Blog ini, saya akan berkongsikan dengan anda mengenai apa itu blog, apa yang kita perlukan untuk berblog, tips-tips berguna dan juga beberapa panduan dan coretan dari pengalaman saya sepanjang saya berada dalam arena blog.

Namun begitu, seandainya saya ada membuat kesilapan ataupun anda mempunyai idea dan tips-tips yang lebih menarik, sudi-sudikanlah untuk berkongsi dan membetulkan tips yang saya kongsikan. Tidak kiralah samada anda seorang otai mahu pun seorang newbie, saya tetap akan terima sebarang kritikan mahupun cadangan yang anda berikan secara terbuka.

Jadi diharapkan dengan adanya laman Pengendali Blog ini, dapatlah membawa para pengendali blog di Malaysia untuk menjadi seorang pengendali blog yang berkualiti dan juga berpersonaliti.

Related Posts

Comments

  1. Hi, this is a comment.
    To delete a comment, just log in and view the post's comments. There you will have the option to edit or delete them.

  2. salam ziarah. hehe

  3. salam..sy nk tny cmna cr nk update blog wordpress ni..sy xfhm la..susah..sy br je bk akaun td..huhu..harap dpt bantu sy..thanx.

  4. sy dah create blog tp tak cantik la dia nyer wall …camner nak wat bg yg menarik erk???

  5. Hi.

    Bagus ada blogs sebegini. Harap dapat banyak tips blogging di Pengendali blogs! =)

  6. syabas bro. saya dah subscribe :D

  7. tahniah..

Speak Your Mind

*