Keputusan Peraduan “Saya Nak Hosting Percuma Pengendali Blog”

Alhamdulillah… Seperti yang dijanjikan, 21/2/2012 adalah hari pengumuman pemenang untuk peraduan “Saya Nak Hosting Percuma Pengendali Blog”. Setelah dua minggu peraduan ini berlangsung, saya telah menerima sebanyak 31 penyertaan daripada para blogger dari seluruh Malaysia. Terima kasih saya ucapkan kepada anda yang menyertai peraduan ini.

Tetapi daripada 31 peserta ini, terdapat 3 penyertaan yang terpaksa saya tolak kerana tidak mematuhi cara dan syarat penyertaan. Jadi yang tinggal untuk memenangi peraduan ini hanyalah 28 peserta sahaja.

Dan pemenangnya adalah…

Setelah saya susun dan masukkan satu per satu senarai URL ke dalam laman web Random.org List mengikut urutan yang terawal menghantar entri penyertaan, dan akhirnya pemenang untuk memenangi hadiah hosting dan domain secara percuma selama 2 tahun adalah…

pemenang-peraduan-pengendali-blog

Tempat Pertama (hadiah web hosting percuma selama dua tahun – ditaja oleh Elfbytes Web Hosting)

Nama: Topijerami90
Website: www.berliku.com
Entri Penyertaan: http://www.berliku.com/2012/02/saya-nak-hosting-percuma-pengendali.html

Tempat Kedua (hadiah domain percuma selama dua tahun – ditaja oleh Elfbytes Web Hosting)

Nama: Sya Isya
Website: www.syaisya.com
Entri Penyertaan: http://syaisya.com/2012/02/saya-nak-hosting-percuma-pengendali-blog.html

Tahniah saya ucapkan kepada anda berdua. Saya akan menghubungi anda melalui email untuk proses yang selanjutnya.

Dan kepada rakan-rakan blogger yang lain, jangan berkecil hati. InsyaAllah, jika ada rezeki di masa hadapan saya akan anjurkan peraduan seperti ini lagi dengan hadiah yang lebih menarik pula.

Untuk itu, saya akhiri dan menutup peraduan “Saya Nak Hosting Percuma Pengendali Blog” ini dengan ucapan, bebanyak terima kasih dan semoga kita akan terus bersama di dunia blog Malaysia ini. All the best kepada anda semua… :)

Comments

  1. tahniah pada yg menang.. =)

  2. tahniah kepada yang menang, nampaknya tak de rezeki lagi :D

  3. tahniah pada yang menang . . xda rezeki g .. hehe

  4. Tahniah kpd yg menang. Bagi yg kalah bkn bermakna kalah selama2nya. Kejayaan mungkin milik anda utk kontest yg seterusnya.

  5. aku punya tikam tak kena..hahhaha

  6. tahniah kepada 2 pemenang tu. walaupun agak keciwa sbb x dapat hosting tapi x pe la sbb ni adat pertandingan.. satu contest yang menarik daripada penganjur :)

  7. tahniah kepada kedua2 pemenang

  8. tahniah untuk pemenang….

  9. Alhamdulillah aku menang..
    tq pengendali blog…
    6t kalau nk hubungi aku
    kat ashrafluffy@gmail.com

  10. tahniah2 .. tak bernasib baik

  11. Tahniah kepada pemenang – pemenang

    • great points algtoether, you simply gained a brand new reader. What would you suggest about your post that you made a few days ago? Any positive?

  12. Tahniah kepada pemenang…topi jerami menag? Caya la bro…syaisya pun no 2…terbaikkk!!! Tahniah sekali lagi kepada semua…

  13. Tahniah buat korang yang menang.

  14. tahniah.. dah tak jadi berliku dah blog 1st tu.. hehehe..

  15. menang? Alhamdulillah, tak sangka. Terima kasih semua penaja :-) tahniah, topi jerami. Terima kasih juga kepada semua yg mengucapkan tahniah.

Speak Your Mind

*